Самарська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів

філія Петропавлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 з професійним навчанням

Петропавлівської районної ради Дніпропетровської області

 

НАКАЗ

 

01.11.2019                                                                                                          № 114/1-од

 

 Про  створення  робочої  групи

 НАССР в школі

 

          На виконання Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин», наказу Мінагрополітики України від 01.10.2012 № 590 «Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління  безпечністю  харчових продуктів (НАССР)»  та Закону України №771/97- ВР  від 23.12.1997 року «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»:

 

 

НАКАЗУЮ:

1.     Створити робочу групу НАССР по розробці впровадження і підтримки процедури забезпечення безпеки, засновані на принципах НАССР у складі:

керівника групи безпечності – Стародинова Оксана Вікторівна, заступник завідувача філії з НВР

члени групи: Черник Ольга Іванівна, кухар школи,                                         Терещенко Валентина Іванівна, помічник кухара                                                                           

2.     Призначити керівника групи безпечності Черник Ольгу Іванівну, кухаря школи

3.     На керівника групи безпечності   покласти наступні обов’язки:

-         забезпечення розробки, впровадження та підтримки функціонування системи відповідно вимог наказу Мінагрополітики України від 01.10.2012 № 590 «Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління  безпечністю  харчових продуктів (НАССР)»  та Закону України №771/97- ВР  від 23.12.1997 року «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»:

-         координація роботи групи безпечності;

-         розподілення видів робіт та відповідальних за їх виконання;

-         доведення до виконавців рішень групи безпечності;

-         головування на засіданнях групи безпечності та надання можливості вільно висловлювати свої думки кожному члену групи;

-         звітування перед керівництвом закладу про розробку, впровадження, функціонування системи та потреби в ії поліпшені.

4.     Робочій групі НАССР :

           4.1 Підготувати пакет офіційної документації з вимогами щодо безпеки та якості продукції, розробити необхідні форми документування.

          4.2 Забезпечити надійне і достовірне функціонування системи НАССР і проводити регулярну роботу по впровадженню відповідних форм документування, яка підтверджує функціонування системи НАССР.

         4.3 Затвердити функції робочої групи НАССР  в  школі і робочий план з розподілом обов'язків між членами робочої групи.

          4.4 Робочій групі НАССР проводити аналіз безпеки і якості продукції, що готується в харчоблоці   школи, ефективності системи НАССР.

        5.  Розмістити  даний   наказ   на  сайті    школи.   

        6.  Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

  

                    Завідувач філії:                                В. В. Третьяк

 

З  наказом    ознайомлені:

                                            _______ Стародинова О. В.

члени групи:  ________________ Черник О. І., кухар школи,                                         ____________________________ Терещенко В. М., помічник кухара                                                                           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

24 лютого 2022 року на світанку росія напала на Україну по всій довжині спільного кордону, від Луганська до Чернігова, а також із території Білорусі й окупованого Криму.